Follow by Email

måndag 3 oktober 2011

Saker man inte vill veta.

Det finns stunder som ord inte kan beskriva. Det finns tavlor som färger inte kan måla. Det finns platser som man bara återser i drömmar. Vackert tänker ni, hon kanske har ett djup ändå den här tjejen! Kanske, men det var inte det jag skulle ta upp här. Det finns även saker man inte vill veta och det var det jag ville prata om;


Att ens mamma och pappa har sex. Jag vill fortsätta leva i min glasbubbla där jag med rosiga kinder så fint damp ned genom skorstenen, vacker inlindad i en vit tygtrasa.

Vad det egentligen står på innehållsförteckningen på blodpudding. Jag river ut den ur förpackningen med ögonen ihoppressade till två små streck och trycker ned plasten långt ned bland soporna. Gott är det, men lite läskigt.

Vad det är för kött i Willys storpack med "Kycklingspett" i jordnötsås. Dom är jättegoda. Dom är från Thailand. Det är fint i Thailand. Jag gillar hundar också, men bara med pälsen kvar.

Vad killars ex har för ovanor, läggningar, favoritställningar och andra udda beteenden. Hysteriskt ointressant och lagom obehagligt.

Jättegoda. Ta ut dem ur förpackningen, släng förpackningen fortare än en avlöning försvinner i cyberrymden, paketera om dem i små, söta plastburkar och märk upp med texten "Mormors hemgjorda kycklingspett". Det känns bättre, jag lovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar