Follow by Email

söndag 16 oktober 2011

Wanna have the ride of your life?

Det är sjukt pirrigt att hoppa bungyjump, coolt med fallskärm, häftigt att simma med hajar. Det är inte gratis. Det är helt gratis att köra Subarun med sommardäck på is och det var grymt spännande. Någon adrenalinjunkie som vill ha en åktur för 200 kronor? Priset stiger i takt med att minusgraderna sjunker, så skynda fynda! Living on the edge, liksom. Bara mesar och stockholmare lägger om till vinterdäck.

1 kommentar:

  1. Jajjamen, jag fick frontalkrocka med några stockholmsjävlar som inte bytt däck -94. Snorhalt på vägen, dom hade slitna sommardäck och helt plötsligt ville dom åka på min sida av vägen.
    Jävlar du vilken adrenalinkick, kände inte att jag brutit nacken förrän efter en timme sisådär. Att jag dessutom hade en fraktur på sternum (bröstbenet)kändes inte förrän ambulansen kom fram till sjukhuset. Skulle även vilja tacka dom för gratis adrenalinpåslag varje gång jag skulle skita, ca 6 veckor framåt, för den som inte vet hur det känns att ha en fraktur på bröstbenet kan jag tala om att det jämförelsevis är skönt att bryta två revben och punktera en lunga (har egen erfarenhet av detta oxå). Den som brutit revben nån gång vet att det är lite svårt med trycket i lungorna, så tänk på det när ni sitter på toa och skiter, vill ni även uppleva lite ångest och få en adrenalinkick ungefär en gång om dan, BYT FÖR FAAN INTE TILL VINTERDÄCK!!!

    //Lynsternhäxan

    SvaraRadera