Follow by Email

tisdag 29 november 2011

Dagens outfit ala landstinget


Det här med att blogga. Jag har googlat lite och inser att man inte är någon om man inte har skönhetstips, sminktips, favoritdrink eller dagens outfit med i sin blogg. Jag känner att jag har varit lite dålig på det, så här får ni;

Dagens skönhetstips


Tvättcreme Eau  Douceur Express Cleansing

Har en speciell formula och används av sjuksköterskor världen över. Den speciella formulan är väldigt skonsam, vilket gör att den passar utmärkt för rengöring av såväl ögon som rumpa. Tvättcremen är unik eftersom den både passar den med normal till kombinerad hy, säväl som den som inte har någon hud alls. Tvättcreme teknologin är perfekt för dig som vill ha en snabb rengöringsprocess eftersom den inte behöver sköljas bort.Dagens sminktips

Först tar man flaskan och sätter den till munnen, precis som om man skulle dricka. Gurglar runt det i munnen och spottar ut. Nästa steg är att öppna korken på tuben och klämma ut 1-2 cm av det vita innehållet på den hårborsteliknande pinnen, sedan kör man runt den i munnen ett par minuter, spottar ut det vita skummet som har bildats och sköljer sedan munnen med företrädelsevis kranvatten. Enkelt och jättegott! 

Drinktips

Redbull. Jättegott.


Dagens outfit
Landstingets underbyxor. Kan dölja eller framhäva precis vilken kroppsdel som helst. Kan bäras som dom är, med ett lackskärp eller under andra kläder. Finns både i baggy och slimfit. Produceras i en färg och en modell. Jättesköna och klädsamma.

2 kommentarer:

  1. Jag vill ha ett par underbrallor i julklapp!

    SvaraRadera
  2. Ipad var årets julklapp 2010. I år är det landstingstrosan som gäller. Ska självklart kolla med landstingsdirektören om det är ok att köpa loss ett parti.

    SvaraRadera