Follow by Email

lördag 26 november 2011

Jag känner en tjej......

Jag känner alltså en tjej.....


...som åkte på en veckas semester till Ayia Napa med en väninna, men som vände på flygplatsen och stannade i tre månader. Hon jobbade i en sunkig hotellbar och tog dykarcertifikat. Solade med matolja och coca cola på kroppen och var ständigt bakfull. Hennes dyktränare kallade henne " The little princess of dolphins with perfekt buoyancy" Ända till hon kräktes i dykarmasken och kom upp till ytan med spaghetti runt och i hela masken. Hon fick därefter smeknamnet "Malen". Kärt barn har många namn?

...som åkte själv till Japan utan att veta var hon skulle bo. Hon lär ha sovit en natt på en bakgata i Osaka. Hon sägs ha jobbat på en "Jazzklubb". Ryktet säger att hon kan ha sjungit Abbas "Dancingqueen" dubbelt så många gånger som John Holmes haft sex framför en kamera. Det pratas också om att hon blivit erbjuden ofattbara summor för att följa med äldre japanska män på "Love hotels". Det har även ryktats om att hon ångrar att hon inte gjorde det när hon kom hem och insåg dom hutlösa lägenhetspriserna i Stockholm.

...som åkte själv till Indien utan att veta exakt var det låg på jordgloben. Hon ska ha blivit kvar där ett par månader. Om det var för att hon inte hittade hem eller för att hon gillade Goa och trancepartyn, som pågick flera dygn, det förtäljer inte historien. Hon ska även ha myntat ett svenskt uttryck i Goa; "Ska inte ha nåt, har inga pengar". Tydligen ett frekvent använt uttryck av sarongförsäljare även i nutid.


...som postade en fryst ekorre från Whistler, Canada, till sin föredetta syokonsulent i Sverige. Kanske var det en markering för att hon ville visa att hon minsann visst kunde bli snowboardproffs. Ryktet säger att hon aldrig blev det.

Henne känner jag. Väl. Det gör några av er också, allra troligast.

1 kommentar:

  1. me love u longtime. forever and always...

    SvaraRadera