Follow by Email

onsdag 17 augusti 2011

Mark Zuckerberg, se hit ett ögonblick!

 Jag har en idé.
Jag tycker det vore toppen om man kunde blanda lite Maffia wars och Farmville, typ "Maffiafarm". Då skulle jag skjuta alla jävla grisar och alla som skriver "mys" i sina statusuppdateringar med mina AK4or, sen skulle jag lägga alla hästhuvuden i sängarna hos dem som skriver "Tyck synd om mig för jag jobbar 39 timmar i veckan"  statusar.  Sen kunde man skicka ut krypskyttar och giftormar efter dem som hela tiden måste tagga sig själv på olika ointressanta platser;@ badrummet borstar tänderna@ hallen sätter på mig skorna@farstutrappen@parkeringen@bilen på väg till jobbet@ osv,osv@mysmiddag med favorittjejerna@favoritsängen med snuttegubben min...... 
Man kanske även skulle kunna få med lite vampire wars. Detta genom att man ger  lite extra poäng till dem som vågar skriva sanna statusar tex "sitter på snuttegubbens penis" "haft ett förtroligt samtal med min chef idag och han är för övrigt dum i huvudet". Dom poängen skulle man kunna använda till att köpa ett par huggtänder och bita alla som skriver "styrkekramar". Efter det kan man lugnt luta sig tillbaka och röka allt jävla gräs man skördat. 

2 kommentarer:

  1. Alltså jag måste bara säga att jag fullkomligt ääälskar dina inlägg och hela din blogg, så förbannat bra:) jag var skitsur nyss men nu genom att läsa din blogg så är jag glad. Tack för att du finns :)

    SvaraRadera
  2. Glad att ge glädje! Varsågod gubben, det var det lilla=)

    SvaraRadera